AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi palto görmek

Kahve falında mavi palto görmek

Kahve falında mavi palto görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hem hayatının kurtulacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi palto gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar tüyolar verebilirler.

Kahve falında mavi palto görmek lüks içinde olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında palto unutmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret eder.

Kahve falında pembe palto görmek mutluluğundan olacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kışlık palto görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalın palto giymek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, asil kimselerden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında palto kaybetmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, tüm sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor palto giymek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı palto görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir