AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri kaplan görmek

Kahve falında gri kaplan görmek

Kahve falında gri kaplan görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, güzel günlerin sona ereceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına delalettir.

Kahve falında gri kaplan gördüyseniz:

  • Sizin için en karlı işlere yönelmelisiniz.

Kahve falında gri kaplan görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kaplan dişi görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sibirya kaplanı görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplandan kaçmak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin günden güne azalacağına inanılır.

Kahve falında kaplanı görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplan tutmak razı geleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplanın kovalaması görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan ve kaplan yavrusu görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir