AnaSayfa / Genel / Kahve falında sibirya kaplanı görmek

Kahve falında sibirya kaplanı görmek

Kahve falında sibirya kaplanı görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında sibirya kaplanı gördüyseniz:

  • Özel veya işinizle ilgili iş birliklerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında sibirya kaplanı görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam silen kadın görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sibirya kurdu köpeği görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında halı silkeleyen birini görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine tabir olunur.

Kahve falında silinmiş cam görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siirt görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, en çetin zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silinmiş dövme görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir