AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplandan kaçmak

Kahve falında kaplandan kaçmak

Kahve falında kaplandan kaçmak sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, sorunların aşılacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, huzurunun bozulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplandan kaçmak gördüyseniz:

  • Romantik ya da yaratıcılık içeren iş veya ilişkilerinizi savunma konusundaki başarınız elde edeceğiniz sonucu birebir etkileyeceğe benziyor.

Kahve falında aslan ve kaplandan kaçmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulur.

Kahve falında kaplandan kaçmak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, umutlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan öldürmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan beslemek başın borçlularla belaya gireceğine, bol rızık sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında evcil kaplan görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, bir yandan cenaze olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kaplan görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında uysal kaplan görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında aslan kaplan ayı görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir