AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri iplik görmek

Kahve falında gri iplik görmek

Kahve falında gri iplik görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gri iplik gördüyseniz:

  • Risk içeren girişimleriniz veya hareketleriniz nedeniyle kendinizi ya da pozisyonunuzu savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında gri iplik görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında pamuk ipliği görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek az da olsa kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil yün iplik görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iplik koparmak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına delalettir.

Kahve falında iplik düğümlemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli iplikler görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yün iplik almak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir