AnaSayfa / Genel / Kahve falında iplik düğümlemek

Kahve falında iplik düğümlemek

Kahve falında iplik düğümlemek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, para sahibi olacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına inanılır.

Kahve falında iplik düğümlemek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan gelecek vaat eden yeni fikirleriniz olabilir.

Kahve falında iplik düğümlemek de rahatının yerine geleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında ip düğümlemek stresini atacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ipi düğümlemek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında karışık iplik görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında iplikçi görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında makarada iplik görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulur.

Kahve falında iğneden iplik geçirmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında ipliğe düğüm atmak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir