AnaSayfa / Genel / Kahve falında iplik koparmak

Kahve falında iplik koparmak

Kahve falında iplik koparmak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, alım gücünde yükselme olacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine işarettir.

Kahve falında iplik koparmak gördüyseniz:

  • Evinizde iş hayatınızı veya ev yaşamınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında iplik görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına işarettir.

Kahve falında iplik satın almak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında ipliği iğneye geçirmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında nakış ipliği görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, güzel davetler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ip iplik görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalettir.

Kahve falında iğne iplik bulmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında renk renk iplik görmek kısmetlerinin de kapanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir