AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk ipliği görmek

Kahve falında pamuk ipliği görmek

Kahve falında pamuk ipliği görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında pamuk ipliği gördüyseniz:

  • Beli anlaşmalarınızın, evraklarınızın veya askıda kalmış konuların üzerinden dikkatle geçmeden ani girişimlerde bulunmamalı, ani değişikliklerden kaçınmalısınız.

Kahve falında pamuk ipliği görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında gri iplik görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Kahve falında dikiş ipliği görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında kısa iplik görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan iplik çıkarmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına rivayet eder.

Kahve falında iplik çözmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına inanılır.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ağızdan iplik çekmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir