AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında gri gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında gri gelinlik giydiğini görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, karısının çok mutlu olacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gri gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kıskançlıkları yüzünden hoş olmayan durumlara düşebilirsiniz.

Kahve falında gri gelinlik giymek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gri gelinlik giydiğini görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına inanılır.

Kahve falında gri gelinlik görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında gri renk gelinlik görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına rivayet eder.

Kahve falında gri pantolon giymek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine alamet eder.

Kahve falında gri kaban giymek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gri renk pantolon giymek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gri etek giymek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir