AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri etek görmek

Kahve falında gri etek görmek

Kahve falında gri etek görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gri etek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde gergin hissedebiliriz veya gergin ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında gri etek giymek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına işaret eder.

Kahve falında gri etek görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gri renkli ayakkabı görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, geçimin kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında gri oda görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine delalettir.

Kahve falında gri palto görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında gri ayakkabı görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında gri altın görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gri domuz görmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir