AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabını açmak

Kahve falında buzdolabını açmak

Kahve falında buzdolabını açmak gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, istediği makama geleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabını açmak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun, kadınlarla olan dostluk ilişkileriniz verimlidir.

Kahve falında buzdolabı açmak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, hayatının yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabını açmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına delalet eder.

Kahve falında kirli buzdolabı görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabının içini görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabının boş olduğunu görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında ilaç görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabı almak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabı buzluk görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, kazancının epey düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir