AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabından yiyecek almak

Kahve falında buzdolabından yiyecek almak

Kahve falında buzdolabından yiyecek almak hayatını kazanırken keyif alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, ümitsizliğe, maddi açıdan zarara uğranacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabından yiyecek almak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi çok fazla kendi üzerinize odaklamış durumdasınız.

Kahve falında içi yiyecek dolu buzdolabı görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabına yiyecek koymak dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabından yiyecek almak çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil buzdolabı görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine rivayet eder.

Kahve falında buzdolabını görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni buzdolabı almak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabında donmuş et görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına yorulur.

Kahve falında buzdolabında tavuk görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir