AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında dolma görmek

Kahve falında buzdolabında dolma görmek

Kahve falında buzdolabında dolma görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, güzel günler görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında dolma gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla biraz daha candan ilgilenmelisiniz.

Kahve falında buzdolabında dolma görmek büyük bir makama geleceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında buzdolabından yiyecek almak huzur bulacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Kahve falında buzdolabını boş görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, verimliliğinin artacağına delalettir.

Kahve falında buzdolabında sucuk görmek tekin olmayan işlere girileceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabında üzüm görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabı görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski buzdolabı görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabı yerleştirmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir