AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabını dolu görmek

Kahve falında buzdolabını dolu görmek

Kahve falında buzdolabını dolu görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında buzdolabını dolu gördüyseniz:

  • Baskılar sizi sıkabilir.

Kahve falında içi yiyecek dolu buzdolabı görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına tabir olunur.

Kahve falında dolu buzdolabı görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi dolu buzdolabı görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında buzdolabını dolu görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabı dolu görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabının dolu olduğunu görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında gri buzdolabı görmek dertlerin bölüşüleceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalettir.

Kahve falında buzdolabında meyve görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir