AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri bulut görmek

Kahve falında gri bulut görmek

Kahve falında gri bulut görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında gri bulut gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında gri bulut görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, verdiği sözleri tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıldız ve bulut görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hakkı bulut görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak bulut görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulut üzerinde yürümek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, kem gözlere geleceğine işarettir.

Kahve falında kızıl bulut görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında bulutta yüz görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, şansın yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında duman bulutu görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir