AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız ve bulut görmek

Kahve falında yıldız ve bulut görmek

Kahve falında yıldız ve bulut görmek o işten ekmek yiyeceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret eder.

Kahve falında yıldız ve bulut gördüyseniz:

  • Size normal gelen şeylerin çevreniz tarafından nasıl karşılanacağını da düşünmelisiniz.

Kahve falında yıldız ve bulut görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bulutu eline almak rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bir ömür olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, deşarj olacağına yorulur.

Kahve falında ateş bulutu görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında buluttan at görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, büyük hatalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında bulutlara çıkmak onu uyaracağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulutların üzerinde uçmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulut üstünde uçmak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir