AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri bluz görmek

Kahve falında gri bluz görmek

Kahve falında gri bluz görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında gri bluz gördüyseniz:

  • Bazılarınız ne demek istediğimi anladılar.

Kahve falında gri bluz giymek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gri bluz görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, saadetinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bluz ütülemek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı bluz görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık bluz görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bluz görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah bluz giymek iş hayatında saygı göreceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bluz almak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir