AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bluz giymek

Kahve falında beyaz bluz giymek

Kahve falında beyaz bluz giymek insanların takdirine mazhar olacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kurtuluşa kavuşacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bluz giymek gördüyseniz:

  • Partnerinizle ilgili değişiklikler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında beyaz bluz giydiğini görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz bluz giymek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bluz giydirmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, patron koltuğunda oturacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi bluz giymek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında yeni bluz giymek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bluzu ters giymek yeni bir ortaklık kurulacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında bluz giydiğini görmek ailesini utandırmayacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar bluz giymek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir