AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri başörtüsü görmek

Kahve falında gri başörtüsü görmek

Kahve falında gri başörtüsü görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, kötü kişilere yakın olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gri başörtüsü gördüyseniz:

  • Parayla, sağlıkla, resmi kurum ya da kuruluşlarla veya hukukla ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında gri başörtüsü görmek birikmiş parasının olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine işaret eder.

Kahve falında başörtüsünü yapamamak yöneticilik koltuğuna oturacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Kahve falında başörtüsü açmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında mavi başörtüsü örtmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında başörtüsü takan kadın görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ipek başörtüsü görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, gelirinin sürekli olacağına delalettir.

Kahve falında başörtüsü aldığını görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski başörtüsü görmek sıkıntıların sona ereceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir