AnaSayfa / Genel / Kahve falında greyfurt suyu içmek

Kahve falında greyfurt suyu içmek

Kahve falında greyfurt suyu içmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayatının zorlaşacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında greyfurt suyu içmek gördüyseniz:

  • Aslında yapılacak çok şey varken, ısrarla aynı düşünceleri savunuyor veya bazı fikirlerinizde ısrarcı oluyor olabilirsiniz.

Kahve falında greyfurt suyu içmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında greyfurt görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine inanılır.

Kahve falında greyfurt ağacı görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında greyfurt sıkmak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında greyfurt bahçesi görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında portakal ve greyfurt görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup su içmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinden su içmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir