AnaSayfa / Genel / Kahve falında greyfurt bahçesi görmek

Kahve falında greyfurt bahçesi görmek

Kahve falında greyfurt bahçesi görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, rızkın ve kazancın artacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında greyfurt bahçesi gördüyseniz:

  • Fikir birliği sağladığınız kişileri iyi dinlerseniz istediğiniz neticelere ulaşabilirsiniz.

Kahve falında greyfurt bahçesi görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında greyfurt görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında portakal ve greyfurt görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işarettir.

Kahve falında greyfurt ağacı görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında greyfurt suyu içmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında greyfurt sıkmak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeye ağaç dikmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına yorulur.

Kahve falında bahçede çiçek toplamak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir