AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden tek taş yüzük almak

Kahve falında eski sevgiliden tek taş yüzük almak

Kahve falında eski sevgiliden tek taş yüzük almak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden tek taş yüzük almak gördüyseniz:

  • Yıldızlar işlerinizde yapacağınız ortaklık konularında ihtiyacınız olan desteği vermeye başlıyor.

Kahve falında eski sevgiliden tek taş yüzük almak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliden tek taş yüzük almak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına işarettir.

Kahve falında siyah tek taş yüzük görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında tek taşlı yüzük görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında pırlanta tek taş yüzük görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına alamet eder.

Kahve falında tek taş yüzük aldığını görmek zarar edeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir