AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş taşlı yüzük görmek

Kahve falında gümüş taşlı yüzük görmek

Kahve falında gümüş taşlı yüzük görmek hatalarından erken döneceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, muradınıza ereceğinize, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Maddi anlamda bazı yardımlar alabilir veya maddi açıdan desteklenebilirsiniz.

Kahve falında beyaz taşlı gümüş yüzük görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, planlı ve programlı davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında mavi taşlı gümüş yüzük görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine inanılır.

Kahve falında taşlı gümüş yüzük takmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında tek taşlı gümüş yüzük görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında gümüş mavi taşlı yüzük görmek beklenen mirasın alınacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş taşlı yüzük görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına yorulur.

Kahve falında yeşil taşlı gümüş yüzük görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, gitmediği yerlere gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir