AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün iyileştiğini görmek

Kahve falında gözünün iyileştiğini görmek

Kahve falında gözünün iyileştiğini görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünün iyileştiğini gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle tanışabilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında gözlerinin iyi görmediğini görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünün iyileştiğini görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerinin iyileştiğini görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine delalettir.

Kahve falında hasta insanı iyi görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iyi birini görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında iyileştiğini görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında en iyi arkadaşının öldüğünü görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta çocuğun iyileştiğini görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir