AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi birini görmek

Kahve falında iyi birini görmek

Kahve falında iyi birini görmek hem hayatının kurtulacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında iyi birini gördüyseniz:

  • Belli borçlarınızı ödemenize faydası olacağını düşünerek bir yatırımınıza para harcayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi iyi görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini iyi görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınavda iyi puan almak hafifleyeceğine, şifa bulacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşınla küsmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına inanılır.

Kahve falında hasta olan kişiyi iyi görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iyi huylu yılan görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır hastanın iyileştiğini görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini iyileştirdiğini görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir