AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin iyileştiğini görmek

Kahve falında gözlerinin iyileştiğini görmek

Kahve falında gözlerinin iyileştiğini görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, kazancın gittikçe artacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına delalettir.

Kahve falında gözlerinin iyileştiğini gördüyseniz:

  • Belli başlı tartışmaların dışında kalmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında gözünün iyileştiğini görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, büyük aksilikler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gözlerinin iyileştiğini görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine inanılır.

Kahve falında gözlerinin iyi görmediğini görmek aklına giren şeytana uyacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında iyi bir puan aldığını görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölü birini iyi görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, çok başarılı olunacağına işarettir.

Kahve falında hasta babanın iyileştiğini görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavdan iyi puan almak hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü iyileştirmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir