AnaSayfa / Genel / Kahve falında en iyi arkadaşının öldüğünü görmek

Kahve falında en iyi arkadaşının öldüğünü görmek

Kahve falında en iyi arkadaşının öldüğünü görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, büyük borçlar alınacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, zevki sefa içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında en iyi arkadaşının öldüğünü gördüyseniz:

  • Sizinle aynı durumda kişileri düşünerek provokasyonlara gelmeyebilirsiniz.

Kahve falında en iyi arkadaşının öldüğünü görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında en iyi arkadaşlarını görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, sorunlarını unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşla öpüşmek geçim derdi çekeceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında en iyi arkadaşla küsmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, onu yalnız bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında en iyi arkadaşını görmek eskileri yâd edeceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında en iyi arkadaşla kavga etmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında en iyi arkadaşınla kavga etmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında eski en iyi arkadaşını görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir