AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyileştiğini görmek

Kahve falında iyileştiğini görmek

Kahve falında iyileştiğini görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, ticaret ehli olacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iyileştiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde aniden itibarınız artabilir.

Kahve falında hastalığı iyileştirmek çok iyi atılımlar yapılacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birini iyi görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında iyi giyinmek sıkıntılardan kurtulmaya, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatan hastanın iyileştiğini görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastanın iyileşmesini görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta insanın iyileştiğini görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında iyi komşu görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşınla kavga etmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir