AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerin şaşı olduğunu görmek

Kahve falında gözlerin şaşı olduğunu görmek

Kahve falında gözlerin şaşı olduğunu görmek hileye, fesada bulaşacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, alışveriş yapacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerin şaşı olduğunu gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylere daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında kendi gözünü şaşı görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, evlatlarından hayır bulacağına inanılır.

Kahve falında gözlerinin şaşı olduğunu görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine inanılır.

Kahve falında gözünü şaşı görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerini şaşı görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına yorulur.

Kahve falında şaşı göz görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına inanılır.

Kahve falında gözü şaşı görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözleri şaşı bebek görmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözü şaşı olmak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir