AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünü kaybetmek

Kahve falında gözünü kaybetmek

Kahve falında gözünü kaybetmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında gözünü kaybetmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalı görüşlerini veya yanlışlarını kabul etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında gözünü kaybetmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göz kalemini kaybetmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerini kaybetmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göz kaybetmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tek gözünü kaybetmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bileziği kaybetmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında çanta kaybedip sonra bulmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğu kaybetmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir