AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini kaybetmek

Kahve falında gözlerini kaybetmek

Kahve falında gözlerini kaybetmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalettir.

Kahve falında gözlerini kaybetmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya güvendiğiniz kişilerin bazı hareketleri sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında gözlerini kaybetmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna işaret eder.

Kahve falında gözünü kaybetmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine rivayet eder.

Kahve falında göz kalemini kaybetmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında göz kaybetmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözünü kaybetmek kazancının artacağına,, afiyette ve keyifte olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paralarını kaybetmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında değerli bir eşya kaybetmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorabı kaybetmek bilmek istediklerini öğreneceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir