AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta kaybedip sonra bulmak

Kahve falında çanta kaybedip sonra bulmak

Kahve falında çanta kaybedip sonra bulmak dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yeni malların alınacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çanta kaybedip sonra bulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında çanta kaybedip sonra bulmak kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine yorulur.

Kahve falında çanta kaybetmek sonra bulmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çanta kaybetmek ve sonra bulmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdan kaybetmek ve sonra bulmak büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek sonra bulmak onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kaybedip sonra bulmak iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaybedip sonra bulmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu kaybetmek sonra bulmak büyük miktarda kazanç sağlayacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir