AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu kaybetmek

Kahve falında çocuğu kaybetmek

Kahve falında çocuğu kaybetmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, hayırlı haberler getireceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğu kaybetmek gördüyseniz:

  • Oldukça değişik çevrelere girmeniz olasıdır.

Kahve falında çocuğunu kaybedip ağlamak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi çocuğunu kaybetmek ve sonra bulmak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu kaybetmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kaybedip bulamamak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında depremde çocuğunu kaybetmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kaybetmek can derdine düşeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde çocuğunu kaybetmek siparişlerinin çoğalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun ayakkabısını kaybetmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir