AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gözlerini yeşil görmek

Kahve falında kendi gözlerini yeşil görmek

Kahve falında kendi gözlerini yeşil görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, hobilerine eğileceğine, önünü göremez olacağına işarettir.

Kahve falında kendi gözlerini yeşil gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda geriye dönük olaylarla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında yeşil göz farı görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında sarışın yeşil gözlü bebek görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına inanılır.

Kahve falında gözlerin yeşil olduğunu görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında birini yeşil gözlü görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil göz kalemi görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözüne yeşil kalem sürmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hatalarını düzelteceğine inanılır.

Kahve falında yeşil renk göz görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil gözlü erkek çocuğu görmek canının sağ olacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir