AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünü arı soktuğunu görmek

Kahve falında gözünü arı soktuğunu görmek

Kahve falında gözünü arı soktuğunu görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine inanılır.

Kahve falında gözünü arı soktuğunu gördüyseniz:

  • Aşırı uçlar arasında sallantıdasınız.

Kahve falında gözünü arı soktuğunu görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözünü arı sokmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında çok bal arısı görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal arı görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına yorulur.

Kahve falında arı kovanı bozmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında arı kovanından bal yemek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah arı görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında arıların saldırısına uğramak falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir