AnaSayfa / Genel / Kahve falında arıların saldırısına uğramak

Kahve falında arıların saldırısına uğramak

Kahve falında arıların saldırısına uğramak büyük tartışmaların sonlanacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arıların saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Farklı faklı fırsatlar sizi bekliyor, sadece harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında arıların saldırısına uğramak çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arı saldırısına uğramak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında boğanın saldırısına uğramak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntısından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında silahla saldırıya uğramak kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçakla saldırıya uğramak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayının saldırısına uğramak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında kedinin saldırısına uğramak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeklerin saldırısına uğradığını görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir