AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı kovanı bozmak

Kahve falında arı kovanı bozmak

Kahve falında arı kovanı bozmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, büyük takdir toplanacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sevdiğini söyleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arı kovanı bozmak gördüyseniz:

  • Bazı davetler, öneriler ya da teklifler söz konusu alabilirsiniz.

Kahve falında arı kovanı bozmak dini vecibelerini yerine getireceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine alamet eder.

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak borçlarını ödemekte zorlanacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında arı ve arı kovanı görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine inanılır.

Kahve falında bal arısı kovanı görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eşek arısı kovanı görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arı kovanı taşımak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kovanla arı görmek kuş gibi hafifleyeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında boş arı kovanı görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir