AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah arı görmek

Kahve falında siyah arı görmek

Kahve falında siyah arı görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında siyah arı gördüyseniz:

  • Gereksiz riskler almayın.

Kahve falında siyah eşek arısı görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında siyah büyük arı görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, düşmanlarını kaybetmeye yorulmaktadır.

Kahve falında büyük siyah arı görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, rahat bir dönem yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah arı görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah arı öldürmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı siyah arı görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah arı yakalamak yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arı petekleri görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir