AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal arı görmek

Kahve falında bal arı görmek

Kahve falında bal arı görmek gün sayacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına inanılır.

Kahve falında bal arı gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki şüpheleriniz yersiz olmayabilir.

Kahve falında arı balı yemek kıskanılacak projelere imza atılacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bal arısı kovalamak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arı kovanından bal yemek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok bal arısı görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işarettir.

Kahve falında bal yapan arıları görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, belaya ve derde düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bal arısının oğul çıkardığını görmek esenliği bulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde bal arısı görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arıdan bal almak verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir