AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne sürme görmek

Kahve falında gözüne sürme görmek

Kahve falında gözüne sürme görmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, kredi çekileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında gözüne sürme gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya muhafazakar kişilerle bir problem yaşanabilir.

Kahve falında birinin gözüne sürme çekmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlere sürme görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gözüne sürme görmek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne sürme çekmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında göz sürme sürmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek ticaret adamı (kadını) olacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına inanılır.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, onlar tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir