AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlere sürme görmek

Kahve falında gözlere sürme görmek

Kahve falında gözlere sürme görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlere sürme gördüyseniz:

  • Bazı olayların büyümesine izin verirseniz olaylar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında gözüne sürme çektiğini görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerine sürme cekmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının gözüne sürme çekmek çok önemli başarılar elde edileceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Kahve falında göz sürme sürmek mutlu zamanlar geçireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında gözüne sürme sürmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göz sürmesi görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir