AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne sürme çektiğini görmek

Kahve falında gözüne sürme çektiğini görmek

Kahve falında gözüne sürme çektiğini görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, zenginliğinin artacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında gözüne sürme çektiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız dikkatleri üzerinize çekmenize yardım edebilir.

Kahve falında gözlerine sürme çektiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne sürme çektiğini görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına rivayet eder.

Kahve falında sürme çekmiş erkek görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında göze sürme çektiğini görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne sürme sürmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerine sürme cekmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında gözünde sürme görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir