AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze sürme çektiğini görmek

Kahve falında göze sürme çektiğini görmek

Kahve falında göze sürme çektiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, sorunlarının da son bulacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göze sürme çektiğini gördüyseniz:

  • Daima dikkatli olmalısınız.

Kahve falında göze sürme çektiğini görmek insanlardan uzaklaşılacağına, sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında göze yeşil sürme çekmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında göze kırmızı sürme çekmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze sürme çekmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göze mavi sürme sürmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek göze sürme çekmek huzursuz olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne sürme çektiğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında gözlerine sürme çektiğini görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, insanlara öncülük edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir