AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerine sürme cekmek

Kahve falında gözlerine sürme cekmek

Kahve falında gözlerine sürme cekmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine yorulur.

Kahve falında gözlerine sürme cekmek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi hazır tutun veya seçeneklere hazır olun.

Kahve falında gözlere sürme çekmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında göz sürmesi görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerine sürme cekmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında gözüne sürme sürmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında göz sürme çekmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında gözünde sürme görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet eder.

Kahve falında gözün üstüne sürme çekmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir