AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlere kalem çekmek

Kahve falında gözlere kalem çekmek

Kahve falında gözlere kalem çekmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, planlarının bozulacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, yeni bir eve taşınılacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, geçim derdi yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlere kalem çekmek gördüyseniz:

  • Tesadüflere ya da güzellikle ilgili konulara önem vermelisiniz.

Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerine kalem çekmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işaret eder.

Kahve falında göz kalemi çekmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil göz kalemi çekmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlere kalem çekmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek ayağa kalkacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında mavi göz kalemi çekmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir