AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözün üstüne far sürmek

Kahve falında gözün üstüne far sürmek

Kahve falında gözün üstüne far sürmek büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, aydınlığa çıkılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında gözün üstüne far sürmek gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılıyorsunuz.

Kahve falında gözün üstüne far sürmek çok büyük bir işe girileceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil göz farı sürmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi göz farı sürmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözüne yeşil far sürmek onlarla arasının açılacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına delalet eder.

Kahve falında göz far sürmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine yorulur.

Kahve falında gözüne far sürmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göz farı sürmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir