AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlere far sürmek

Kahve falında gözlere far sürmek

Kahve falında gözlere far sürmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, onun her zaman başında olacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına alamet eder.

Kahve falında gözlere far sürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda değişiklik yapma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında gözüne yeşil far sürmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya alamet eder.

Kahve falında gözlere far sürmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil göz farı sürmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne far sürmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında göz farı sürmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi göz farı sürmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında gözlerine far sürmek elinin darlık içinde kalacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında göz far sürmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir