AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan ve kaplandan kaçmak

Kahve falında aslan ve kaplandan kaçmak

Kahve falında aslan ve kaplandan kaçmak etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, mülk sahibi olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine delalettir.

Kahve falında aslan ve kaplandan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellerle karşılaşabilir, baskıların veya engellerin üstesinden gelebilmek için, jonklör rolüne soyunabilirsiniz.

Kahve falında aslan ve kaplandan kaçmak zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslan ve kaplan yavrusu görmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, birçok iş kapısının açılacağına alamet eder.

Kahve falında aslan veya kaplan görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplan ve aslan görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan aslan görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan kaplan ayı görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işarettir.

Kahve falında aslan yada kaplan görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında aslan kaplan köpek görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir