AnaSayfa / Genel / Kahve falında attan kaçmak

Kahve falında attan kaçmak

Kahve falında attan kaçmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, elinin darda kalmayacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına delalettir.

Kahve falında attan kaçmak gördüyseniz:

  • Tedbirli olmanızda fayda var.

Kahve falında at arabasıyla kaçmak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah attan kaçmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına inanılır.

Kahve falında camdan atlayarak kaçmak Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında attan kaçmak şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işarettir.

Kahve falında attan korkup kaçmak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında atla kaçmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atlardan kaçmak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine tabir olunur.

Kahve falında at arabasından kaçmak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir