AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından solucan çıkarmak

Kahve falında ağzından solucan çıkarmak

Kahve falında ağzından solucan çıkarmak bereket ve zenginlik elde edeceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından solucan çıkarmak gördüyseniz:

  • Daha önce denemediğiniz şeyler deneyebilir, görmediğiniz yerlere gidebilir ya da seyahat planları yapabilirsiniz.

Kahve falında ağzından solucan çıkarmak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında ağzında solucan görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından solucan çıktığını görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında solucan çıkarmak Allah’a dua edeceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kolundan solucan çıkarmak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına yorulur.

Kahve falında burnundan solucan çıkarmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünden solucan çıkarmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında topraktan solucan çıkarmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir